Hohhoijaa, kylläpä ramasee... mutta ei silti nukahda. Ja palelee. Mikä ihme näitä ihmisiä vaivaa, kun patterien lämpenemistä saa odottaa helmikuulle...?!

Hyvänen aika, olin saanut tentistä vitosen! Jeejee! Tieto vähän lohdutti harmaata aamua, jolloin raahasin joulutorttuja läpi Helsingin... Tosin tarkistin asian laitoksella kolmeen kertaan tenttikansiosta, ei sitä aina voi uskoa silmiään...:D Meidän laitos on ihan... noh, mielenkiintoinen paikka. Tuo kurssien kestäminen läpi lukukauden/-vuoden on vaan vähän rasittavaa. En muista olenko tästä aiemmin valittanut, mutta on rasittavaa puurtaa hommia koko syksy niska limassa ja huomata nyt, että toukokuun jälkeen suorituksia on pamahtanut weboodiin... oho, nyt kun tarkistan, niin ennätykselliset 2 opintopistettä!!! Että mitä ihmettä tässä on tullut tehtyä 4 kuukautta!! Olis parasta niiden pisteiden viimeistään tammikuussa ilmestyä sinne, haluan mä joskus valmistuakin!

Hitto. Perjantaina oon lupautunut leipoon laitoksella joulutilauksia. Meitä oli neljä leipojaa lupautunut ja joulukakkuja pitäis paistaa reilu 30... Mitäköhän tästäkin tulee. Ja sitten kaverini Lauri kertoi, että niiden joulumyyjäiset Kuvataideakatemialla on juuri tuolloin. MÄ TAHDON SINNE. Toisaalta, ihan jees etten ehdi, tuo joululahjakeko tuossa ovenpielessä on jo aika... noh, en tajua missä välissä tai millä rahalla (ne veronpalautukset, auts) on tullut ostettua noi kaikki, mutta mietin vaan, että kuka kumma ne aikoo Jyväskylään kantaa...?!?

"Tämän hetken kun jaksat, se riittää" ~ Anja Porio (tuo tieto helpottaa kummasti!)