...ja pienoisaa päänsärkyä. Uh. Hyvää sunnuntaita teillekin.

Annuska väitti, että ollaan oltu hiljaa viime ajat. Jeps, oikeassa on. Kaikki tökkii. Kirjoittaminen tökkii. Elämä tökkii. Positiivisuus on taas perseestä...:) Olen alkanut taas elää öisin, välttelen hommia ja teen ne lopulta kun muut jo nukkuvat - toissa yönä pesin pyykkiä ja ompelin. Ja olen päivällä ihan poikki. Hyvä homma.

No okei, okei, on ollut vähän kiireiset pari viikkoa, oli henkilökohtaisia pankkikriisejä, oli ainejärjestön vuosijuhlat (oli kivaa, hmph, jotenkin mieliala vähän lössähti jossain välissä, mutta... ihan jees. En vieläkään tajua miksi heitimme ne kengät aamulla roskiin, sori.) ja olin sijaisena Espoon peräkylällä ("filotaikina on uusi tuttavuus oppilaille" - Joo, niin on mullekin! Onneks ees tiesin kuinka sitä käytetään, meni ihan hyvin, jesjes...) ja oli tentti ja lisäksi oli ainejärjestö- ja osakuntajuttuja jotenkin reippaasti. Ainejärjestön uusi hallitus kokoustaa ja on IHANAA kun uudet toimijat on tosi innokkaita ja heillä on uusia ideoita -- me sitten vaan Anna PJ:n kanssa murahdellaan tyytyväisinä ja vastaillaan kysymyksiin, joihin ei ehkä itekkään tiedetä vastauksia, pääasia että näytetään tietäväisiltä. Ja osakunnalle ollaan hommailtu toisen emännän kanssa kaikkea, suuria hankintoja lähtien uusista essuista ja kiertoilmauunista. Toi uuni on ollut hankintalistalla KAUAN ja me mentiin ekaan kodinkoneliikeeseen ja ostettiin se siitä.:P Kunnon naiset kaupassa: "Toi uuni näyttää hyvältä, jep, oikeen kokonen ja kiertoilma ja ei kauheen kallis, hei myyjä, me otettais tää, millon te tuotte sen". Jee. Noi essut oli sitten vaan halvat ja ihan älyttömän kivat - pakko saada siis! Tänään olen sitten taas päättänyt opiskella. :)

Oltiin eilen illalla kavereiden kanssa syömässä juhlistamassa vanhenemistani (sain mm. mahtavan Nalle Puh-magneetti paperinukkesysteemin jääkaapin oveen, hieno turhake -- kun tulin kotiin klo 1, niin istuin lattialla jääkaapin edessä leikkimässä sillä :D) ja parilla kaljalla sen jälkeen. Siitä tupakansavusta tuo päänsärky johtuukin, yök. Tosi harvoin häiritsee tupakansavu, mutta tuon baarin ilmastointi ei suinkaan vienyt savua pois vaan keräsi koko ajan jostain uutta savua ja puhalsi sen suoraan silmille, hrr. Sitä ravintoloiden savuttomuutta odotellessa yskin yhä eilisiä savuja ulos - passiivista tupakointia varmaan ainakin askillisen verran...:( Harmi, koska muuten oli tosi kiva paikka, kivoja kamuja ja hyvää musaa ja kaikkee... Tämä aamu onkin mennyt katsellessa remontti-Reiskaa ja luonto-ohjelmia telkkarista. Tein focacciota aamupalaksi, nami. (Heh, jääkaapista löytyi just valon lisäksi maitoa kahviin ja oliiveita leipään, se riitti ;))

Hih, eilen kuulin EJ:stä ekaa kertaa moneen viikkoon. Ei voinut olla hymyilemättä aloitukselle "Hello my guud idol"...:D Hassu pikku mies, voi kun tän kaveruuden voisi säilyttää. Ja muusta päänsisäisestä elämästäni en nyt jaksa edes mainita, tulee hölmö olo...

"..you know we're too easy, Easy, Easy, Well I love the way we communicate, Your eyes focus on my funny lip shape, Let's hear what you think of me now, But baby don't look up the sky is falling...It's your turn now to stand where I stand, Everybody looking at you here, Take hold of my hand, yeah, I can hear them..."