Jouluja siis jo näin etukäteen jo, jos en teitä näe ennen joulua. Tai jos on unohtunut kortti lähettää.

On ollut ihanat neljä päivää, lähinnä olen nukkunut!!! Vähän rentouttavaa, oooh. Ei väsytä enää niin paljoa kuin viimeisinä kahtena kuukautena! Vielä kun saa yhteen tenttiin luettua niin voi lähteä hyvillä mielin kotosuomeen :) Tai noh, pakko on ottaa kouluhommia mukaan, mutta niitä voi miettiä sitten välipäivinä! Hihi, äiti soitti äsken ja kertoi siivonneensa - kuulemma voin tulla kotiin nyt, sain siis luvan. Sanoin, että en likaiseen kotiin olisikaan tullut :P Hah. Mitäs muuta. Käytiin yhtenä päivänä kaksilla joulumessuilla -- sen seurauksena istuin yhden illan kotona uusi hieno pipo päässä, uudet hienot korvikset korvissa ja uusi hieno kaulakoru kaulassa. Rahatonna, tietysti ja muiden lahjat vielä ostamatta! Pitäisi muuttaa tämä joulu sellaiseksi, että jokainen voi panostaa itseensä tietyn rahasumman hyvällä omalla tunnolla! Saisi ainakin oikeanlaisia "lahjoja" ;) No okei, onhan se ihan parasta kun voi antaa toiselle jonkun tosi hyvän lahjan, mutta kun olen niin huono lahjoja keksimään! Sain Annalta ihanan nallen (ei kerrota sille että olen avannut sen paketin, tein sen edesvastuuttomassa tilassa), jota kuulemma pitää ensi vuosi "repiä ja riepottaa, rutistaa ja ravistaa". Snif. Se on suloinen ja istuu sänkyni päällä -- ja todennäköisesti tulee auttamaan minua koko ensivuoden kaikissa ahdistavissa hetkissä (voi kokea kovia se karhukuoma).

Perjantaina oli tyttöjen ilta, syötiin hyvää ruokaa ja juotiin hyvää juomaa ja juteltiin typeriä. Aivot ihan narikassa. Perustettiin Anonyymit aivottomat-kerho, mikä kuvaa sitä iltaa liiankin hyvin. Ja kun ainoan kerran näytin jotenkin syvälliseltä niin mietin sitä hetkeä, jolloin huomaa olevansa humalassa. Ja se oli siis Se hetki...:) Tänään sitten käytiin pitkästä aikaa pitkällä lenkillä, ihana. Oltiin hurjia, ja mentiin toiseen suuntaan kuin tavallisesti! Pikkuisen kirpakka ilma teki niin hyvää, vaikkei ollut pakkasta niin oli paljon raikkaampaa kuin aikoihin. Oli kiva kävellä pitkin puistoja ja Kaisaniemeä. Pitäisi alkaa taas lenkkeillä, se taitaa olla uudenvuoden lupaukseni, hmph. Sain muuten kutsun 26.v synttäripileisiiin loppiaiseksi Tartoon, mutta luulen että on parempi niin rahapussini kuin molempien onnellisuudenkin vuoksi jättää väliin ne juhlat...:S Aijoo, tein Hesarin sivuilla Parisuhdekone-testin (www.hs.fi/parisuhdekone) ja sen mukaan minulle parhaiten sopiva julkkis on Kike Elomaa :D Kannattaa muuten lukea Frederikin vastaukset, hyrrr, mikä mies. Tai oikeastaan ei kannata.

["yö, utuinen, laskeutuu kaupungin ylle, ja kietoo siniseen viittaan punatukkaisen haltiattaren. ja ketun hänen kupeellaan ja viimeistä kierrostaan kolistelevan rautiovaunun himmein lyhdyin, yö saattaa kotiovelleen kaksi juhlista palaavaa. onnellista vähän sammaltavaa ja puiston vanhat puut sitä  kuuntelee. olen pimeä, suloinen unohdus. tyhjyyden täyttää vain rakkaus, rakkaus. kuuntele hiljaisuutta yön, kuuntele hiljaisuutta yön." Pekka Streng]