Mitäs tässä, olen viikon taas erinäisistä syistä hyppinyt seinille, analysoinut elämäni puhki ja juossut ympäriinsä. Jos vähän rauhoittuisi. Mutta ei minulle mitään erikoista nyt kuulu, paitsi että huomenna vanhenen taas vuodella, hiukset harmaantuu ja rypyt lisääntyy...

Hih, vähänkö oli hauskaa, Annuska kävi kakkukahveilla juoruamassa :) Tuntuu niin hassulta kirjoittaa noin, ihan kuin se olisi jokapäiväinen pikkujuttu, kun se käy niin hirmu harvoin. Höööh! Sen kunniaksi söin kakkua niin paljon että pahaa tekee - muutenkin on ollut vähän herkkutäyteinen viikko: kakkua, vohveleita, karkkeja, laskiaispullaa, uhhuh ja oksu. Mietin, että paljonkohan sitä ehtii viikossa lihomaan, ärrinmurrin. Annuska oli  harmittavasti täällä vaan muutaman tunnin ajan, kun miehet olivat messuilla - oli kuulemma ollut tosi hienoja mopoja. Mutta parempi sekin kuin ei mitään, ihanan kuvan sain siitä ja Noorasta. Nyt en unohda sitä, miten nättejä tyttöjä mulla onkaan ystävinä :)

Näin eilen yllättäen alakerran naapurini, jonka pitäisi olla Ruotsissa. Voi sitä kiljuntaa :) Mutta olihan sitä nyt jo 8 kuukaudessa ehtinyt tullakin ikävä! Hassua. Joskus sitä vaan huomaa päästävänsä suustaan ääniä, joita ei tiedä osaavansa edes synnyttää, heh. Sitten kävin Marjis-kamuni tupareissa naapuritalossa. Oli ihan kivaa, vaikka tunsinkin sieltä kaksi ihmistä. Mutta mukavaa, että se pyysi minutkin.

Jaksaisikohan sitä illalla lähteä johonkin. Olisi tosi kiva kyllä päästä vähän tuulettumaan. Saa nähdä. Tosin yksi kaveri lupasi lähteä mukaan yhdelle ja toinen kaveri pyysi mukaansa umo jazz clubille, jossa en ole ikinä käynyt. Olisi ihan kiva mennä, heh. Kerran vuodessahan ne synttärit vaan on.

Mutta nyt voisin olla ahkera ja lukea vähän aikaa koulukirjoja. Tai ottaa päiväunet :) Sitten voinkin täyttää seuraavan kakun huomiseksi. Että paree tulla kaikkien syömään!