Eka koulupäivä omatoimista työtä takana joululoman jälkeen. Heti iski kauhea angsti kyseistä kurssia kohtaan, mitenköhän jaksan tehdä kaiken...?! Asennevamma ehkä vähän haittaa tätä työntekoa. Huomenna menen pelastamaan kuitenkin mattoni laitokselta, jätin sen kuivamaan, kun testattiin painehuuhtelulaitetta sen pesemiseen. Olen pessyt saman maton muuten joka kurssilla, jossa on jotain voinut pestä. Luulisi sen jo olevan puhdas, mutta eih, aina se vaan on likainen... (Vaikuttaakohan tähän se, että  kyseessä on keittiön mattoni, jos nyt tässä koirankopissa sellainen voi olla.)

Oho, sain viime kesäisestä työpaikasta työtodistuksen (jo toisen kappaleen!) ja ihanan lappusen, jossa oli lammas ja teksti "Nähdäänkö ensi kesänä?". Mitähän tuohon vastaisi. Että nähdään vaan, jos saan elokuun vapaaksi :)

Käytiin eilen kolmen kaverini kanssa kahvilla ja elokuvissa katsomassa Narnian tarinat Velho ja Leijona. Yllättäen mä tykkäsin! Ja aamupäivästä käytiin äänestämässä ja sitten vielä kävelemässä Seurasaaren ympäri. Jääkin kantoi jo, oli hassua. Tuntui kunnon lomapäivältä, teki paljon, muttei mitään kovin hyödyllistä!  Mitä nyt yhden kansalaisvelvollisuutensa täytti.

Tänään lounaan jälkeen kävin ostamassa itselleni synttäri-/nimpparipaidan. Ihana punainen marimekon pallopaita, jonka ostin kummitädin etukäteen antamilla lahjarahoilla. Käski ostaa jotain hyödyllistä, ja eikös paita ole hyödyllinen kapine. No on on, toki!