Tein tänään kääretortun jääkaapista löytyneistä jämistä ja tahdon jakaa se teidän kanssanne :) Eli ihan perus kääretorttulevy ja  täytteeksi heitin puolukkaomenahillon loput, kondensoidusta maidosta (sellainen säilykepurkki, joka maksaa etnisissä ruokakaupoissa 1-2 euroa) keitetyn kinuskin lopun sekä hieman jääkaapista löytynyttä Lime curd-tahnaa, koska puolukkahillo loppui kesken! Tuon kinuskin kanssa kävi vähän hassusti, kun sitä purnukkaa piti keittää tunti, jotta lopputuloksena olisi ollut kastike. Noh, me sitten ei muistettu ohjetta vaan luotettiin guuglettamalla löytyneeseen tietoon KOLMESTA tunnista... Keiteltiin ja keiteltiin... lopputuloksena ei sitten ollut kinuskikastike vaan lohkeava ja lusikoitava toffee. Noh, hyvää oli kuitenkin :) alla kuva, josta tosin ei tullut kauhean hyvä. Ai joo, en ole tainnut vielä mainita uudesta lautasliinafetissistäni, oih, ne on niin nättejä ja piristävät päivää.

927008.jpg

Käytiin tänään Pertun kanssa Seurasaaressa lenkillä - oli ihanan syksyistä ja mukavaa, tosin  hullut oravat hyökkivät ja minä pelkäsin niitä! Ikävää oli myös se, että aurinkoisen päivän lopputulos oli torstaina alkaneen pikku köhän muuttuminen tosi karheaksi röhinäksi. Ääneni on siis tällä hetkellä hemaisevan matala ja köhisevä. Kolmas kerta kipeänä tänä syksynä, how nice is that!

Alla kuva ihanista orvokeista - olen ihastellut niitä jo aiemmin viime kesänä, ne kasvavat suurina mattoina pitkin kallioita ja oli ilo nähdä että ne kukkivat yhä. Ihania!

927041.jpg

Valo taittuu ikkunassas näin, ja leijuu huoneen poikki seinään päin, peittää sinut liikkein etäisin, sekös susta kauniin tekeekin. Minä pysyn yhtä rumana, kun olin aina luokkakuvissa. Pidin siitä kuinka havahduit sekunniksi sitten uneen uit, katsoin tarkkaan niitä ilmeitä, jotka kertoo että sä oot sä, mul on tasan kaksi ilmettä, toinen niistä nyt on käytössä. Sitten kun osaan kaikki huonot päiväsi, ulkoa, voit kutsua öitä sisään. Sitten kun osaan kaikki painajaisesi, ulkoa, voit keksiä niitä lisää.

Muistan sinut sentti sentiltä, mut en meidän juhlapäiviä, jostain syystä mieleeni ei jää, numerot vaan kuvat niinkuin tää. Valo tarttuu sängyn peitteeseen, käsilläni sulle suojan teen. Sitten kun osaan kaikki huonot päiväsi, ulkoa, voit kutsua öitä sisään. Sitten kun osaan kaikki painajaisesi ulkoa, voit keksiä niitä lisää. Vielä opin läpikotaisin haaveesi ja historiaskin. Sitten kun osaan kaikki huonot päiväsi ulkoa, voit kutsua öitä sisään. Sitten kun osaan kaikki huonot päiväsi ulkoa. (zen cafe) jep. on vähän ikävä. <3