Tänään sai hyvillä mielin todeta, että soveltava harjoittelu on TEHTY! Enää syventävä (=päättöharjoittelu) jäljellä ja sitten on opetusharjoittelut harjoiteltu. Jes. Kulunut viikko on ollut stressaava - viikko sitten oli havarimme (aka kokkishow) laitoksella ja tänään neuvontapisteen pitäminen työväenopistolla. Stressiä ei huomaa, mutta se ilmenee väsymyksenä. Välillä myös huimaa... Aikuisopetus on ollut todella mielenkiintoista. Tänään puhuimme tunnin pyykinpesusta sosiaalihuollon nuorille asiakkaille - ja se oli ehkä paras opetuskokemukseni ikinä! Olin niin iloinen tunnin jälkeen - ehkä sittenkään en olisi maailman huonoin ope. Ja tällä hetkellä olen iloinen myös siitä, että asuntoni on tyhjä virolaisista elintarvikkeista ja kymmenistä pyykinpesuainepakkauksista, jotka ovat pyörineet nurkissani viimeiset kaksi kuukautta. Ah, tätä avaraa tilaa! Alla muutama kuva havariluokastamme.

1059559.jpg1059552.jpg1059550.jpg1059553.jpg


Noora oli viikonlopun luonani - olin niin huonoa seuraa, pääasiallisesti nukuin (välillä silmät auki ja välillä silmät kiinni). Välillä havahduin kysymykseen, että "kuunteletsää ollenkaan mua?". Pahoittelut! Oli hauska nähdä ja me käytiin Lintsin SeaLifessa katsomassa kaloja (mureenat oli rumia) sekä markkinoilla Kaapelitehtaalla (ostin maailman kauneimmat kynttilänaluset). Syötiin ja katsottiin Pertun kanssa telkkaria... Syötiin vähän lisää ja nukuttiin.

Eilen luennolla puhuttiin kuluttajaviranomaisen kieltämistä mainoskampanjoista ja tänään yhteiskunnan sananvapaudesta ja mediasta. Mielenkiintoista, mutta täytyy myöntää, että tänään nukuin viimeisen tunnin. Avoimesti. Silmät kiinni. Noloa. Viikonloppuna on tulossa osakunnan nauhanjako elikkäs huomenna tukkuun ja torstaiksi ja perjantaiksi keittiöön. Viikonloppuna sitten nukun ja lepuutan. Ja toivottavasti myös luen...

En tiedä, johtuuko se viime viikon kiireistä ja apeudesta, mutta tällä hetkellä on vaikea pysähtyä. Vaikka maata sängyllä ja kuunnella musiikkia. Alkaa pyöriä ikävät ajatukset heti päässä. Kaivoin naftaliinista Emma Salokosken cd:n, sillä se on ihanan rauhaisaa ja hermoja lepuuttavaa. Kaunista kuunneltavaa. Talvi tuli muuten kunnolla tänään. Ehkä se peittää alleen kaiken pahan, harmaan ja ikävän. Edes hetkeksi.