Tekipä hyvää olla kolme päivää ilman nettiä. Sähköpostia en lukenut kertaakaan ja muutenkin yritin unohtaa nettiaddiktioni joulun pyhiksi. Se oli ihan terveellistä, luulen niin.

Ihanaa, suklaata massu ihan ylitäynnä. Samoin porkkana- ja punajuurilaatikkoa. Ja kylmäsavulohta. Ja pipareja. Jajaja... No ihan ylitäynnä jokatapauksessa...:) Nyt kolmatta päivää kotosalla alkaa kyllästyttää, pitäisi keksiä jotain tekemistä (muutakin kuin syöminen). No, ehkä sitä ei vielä tänään jaksa. Ihanan rauhallista.

Joulu sitten oli ja meni, oltiin aattona rakkaan ystäväni kotona ja rakas ystäväni roikkui minussa koko illan. Istui sykyssä ja melkein pakotti minut joulupukin polvelle istumaan kun ei itse uskaltanut...:) Parasta oli kuitenkin hänen jouluseimensä, josta oli nostanut Herodeksen pois, koska "Herodes on ilkeä". Hehe, nerokasta. Ja se, että hänelle oli uskoteltu, että isoimmassa paketissa, jossa oli hänelle ostettu keittiö kaikkine tilpehööreineen, olisi ollut naulapyssy Janille...:) Ja ikävä iski heti kun piti lähteä, sekä minulle että hänelle. Täytyypä mennä kyläilemään... Olin muuten minäkin ollut suhteellisen kiltti, sain ainakin muutaman lahjan, joista olin tosi onnellinen. Kiitos pukki. Ja tontut.

Mietin menisikö sitä piipahtamaan alennusmyynneissä joku päivä. Vähän turhauttavaa, kun pitäisi kantaa kaikki romppeet sitten mukanaan. Ja uusivuosi on myös aika auki, juteltiin jos oltaisiin samassa paikassa Annuskan ja Nooran kanssa. Ja yhden kaverin luona on kuulemma "pilleet". Saa nyt nähdä. Ehkä kökötän kotona ja katon telkkaria, kuten aina...:) Välipäivinä lupasin mennä Annuskan luo kaffeelle joku päivä. Saa muutkin muuten tulla kyläilemään täällä päin, jos tylsistyttää. Olisi kiva nähdä teitä. Tosin perjantaina olen Hankasalmella "keittiöpiikana", jippii. No ei vaan, ihana nähdä Anni- ja Tuomas-serkkuja, jee! Ja muitakin sukulaisia, tottakai...:)