Syksy on alkanut. Ja opiskelut samaten. Kylmää on ollut. Jäätävää aika-ajoin. Tai sitten verenkiertoni on olematon. Tuloillaan on mahtava (hah) havaintoesitysshow sekä Työväenopistolla näyttelypisteen pitäminen ja apuopettaminen. Erityispedaa on ollut sekä lisäksi aloitin viestinnän ja eestin opintoja. Ja jotain muitakin kursseja on vielä aluillaan, mutta pääasiassa aion pysyä pois meidän laitokselta tän vuoden, jes jes jes.

Tänään olin KSO:lla teeillassa ja oli niin kivaa nähdä kamuja - fukseja oli jotain 5, mikä on tosi hyvin kun ei vielä ole edes fuksi-illat alkaneet! Olisi ihanaa kun saatais tosi innokas fuksipoppoo ja vähän lisää energiaa siihen putiikkiin :) Huomenna IHANA "vapaapäivä", eli siis itsenäistä opiskelua ja illalla fuksiaiset, aattelin mennä vähän katsastamaan miltä uudet fuksinpallerot näyttää ja sitten osakunnalle taas. Kohta kai asun siellä - tarina kertoo henkilön X asuneen arkistokaapissa hetken, joten enpä olisi ensimmäinen ;)

Vinkiksi muuten - kannattaa katsoa venäläinen elokuva "Brat" (Brother) vuodelta 1997 jos vaan löydätte jostain suomeksi tai enkuksi (tai jollekin ymmärrettävälle kielelle) tekstitettynä! Katsottiin se viime viikonloppuna ja oli aika mielenkiintoista nähdä Venäjällä tehty kohtuu moderni ja suosittu leffa. Elokuva oli realistinen ja kertoi kahdesta veljeksestä sekä ajautumisesta rikollisuuden pariin Pietarissa. Musiikki oli hyvää ja jatko-osan "Brat 2"n näkemistä odotan innolla (pettymystä peläten sillä jatko-osassa veljekset lähtevät jenkkeihin).

8.9. "if u are my lady" <3