A kirjoitteli blogissaan siitä, että olisi porkkanakuurin paikka. JUU -- olisi todellakin minullakin! Reilun vuoden aikana tullut kiloja ihan ropinalla, toisaalta tiedän liikkuneeni ihan liian vähän ja syöneeni ihan miten sattuu. Ihme vararengas on taas tossa vyötärön ympärillä ja housut kiristää. Tänään sovituskopissa melkein iski epätoivo...:S Pitäisi eniten alkaa kiinnittää huomioon syömiseen, koska tärkeintä  painonhallinnassa on kuitenkin se miten syö. Liikunta on hyvästä, mutta ei se mitään auta jos syö kuin pieni possu -- tai jos syö kuten minä ja jättää lounaita väliin ja mutustaa kaikkea pientä koko ajan.:D Lisäksi tästä jokapäiväisestä jätskistä voisi luopua. Jotain pitää tehdä, mutta eka pitää löytää se inspiraatio tähän projektiin jostain.

Ihanaa, huomenna vapaapäivä. Töissä tämä viikko on ollut kesän kiireisin, voi vitsi, ja juuri tällaisina päivinä mikään ei toimi -- tiistai oltiin ilman lämmintä vettä ja kaaos oli valmis. Lisäksi meidän asiakkaat on osoittautuneet tosi näppäriksi - eilen mm. joku oli onnistunut irrottamaan vesiautomaatin hanan (tähän kyetäkseen on hänen täytynyt laittaa käsi vesiautomaattiin ja kiertää se auki sieltä sisältä - minä en ehkä olisi siihen kyennyt...). Ajatuksena huomenna on pestä pyykit ja käydä kirjastolla vähän katsomassa kouluhommia... Jos ne saisi siten poiskin joskus.

Kesäretkeen on reilu viikko!!! GREIT! Ihana päästä retkeileen parinkymmenen mainion tyypin kanssa, mansikoita, sauna, juomaa, ruokaa, maaseutu ja ennenkaikkea linja-auto, jossa on tunnelmaa...  ensi viikko meneekin sitten siinä ja E jää pariksi päiväksi retken jälkeen viihdyttämään mua :D Hah, kiva kiva.

Aijoo, mennään H:n ja T:n kaa 23.päivä Tallinnaan shoppaileen kenkäkauppohin (ja syömään), vaatekauppoihin (ja Chocolats de Pierreen), korukauppohin (ja terassille) ja ruokakauppohin. Piti luetella erikseen, koska kuolaan H:n mageita kenkiä ja koruja, joita se oli ostanut kesäkuussa sieltä. Ja T kuolaa H:n Agnes-likööriä.
[Liköör Agnes on kaunite ja iseteadvate naiste jook.]