Eipä ole tullut kirjoiteltua. Eipä mitään ole tapahtunutkaan, ainakaan mitään mitä fiksusti osaisin kommentoida... Epämääräistä koko elämä. Jyskylään tulen seuraavan kerran isänpäiväksi.

Tämän hetkiset asiat, viiden kärki.

1. Proseminaarityötä pitäisi vääntää. Aihe vaihtui viime tipassa. Nyt se on naisten suhtautuminen kotitöihin ja niiden ulkoistamiseen. Eli siis lähtökohta on oletus, että naiset tuntevat jollain tapaa velvollisuudekseen hoitaa kotia (enemmän kuin miehet) ja potevat huonoa omaatuntoa jos sen skippaavat - tai jos hankkivat siihen ulkopuolista apuvoimaa... Että tästä lähden rakentamaan kuvaa naisten ajatuksista mm. kotitalousvähennyksen käyttöön ja pohdin josko kulttuurillamme olisi jotain vaikutusta asiaan tai jotain siihen suuntaan...:)

2. Latviaan lähdetään Heidin kanssa ensi viikonlopuksi. Jänskättää. Olen menossa discoilemaan Riikan yökerhoihin pikkuisen Digimonin kanssa...:D Elikkäs nään E:n tooosi pitkästä aikaa. Mennään laivalla Tallinnaan ja siitä bussilla Riikaan. Toivottavasti ei iske syysmyrskyt, olisi tosi ikävä huomata olevansa Tallinnan terminaalissa ja että ne purkit ei ylitä tota lahtea, hui.

3. Minut on yrittänyt ensimmäistä kertaa elämässäni iskeä nainen. Ja ihan kauniisti, juttelemalla. En tajunnut sitä aluksi, vasta kun hän sen melkein suoraan minulle sanoi. Hämmennyin hieman, mutta oli ihmeen helppoa jutella asia selväksi...

4. Eilinen oli tosi kiva ilta :) Hyvä mieli jäi, vaikka aluksi en siihen ihan uskonutkaan... Kiva kun oli paljon juhlienjärjestäjiä, ei kaatunut mikään niskaan... Oli ihana nähdä juhlijat, koska kaikki oli iloisella mielellä, eikä tarttenut tapella kenenkään kanssa...:D Seurakin oli... hyvää... ja tanssia sai.

5. Olen nettiaddikti ja käyn lavatanssikurssilla :P -- voisiko olla epätoivoisempaa!

"joskus tahtoo mitä tahtoa ei saa, tekee vaikka tietää teot vainoaa, uhraa kaiken tahtomattaan"