Itsenäisyyspäivä meni sateisissa tunnelmissa. Vieraani saapui ja vieraani lähti... Parin päivän aikana hän oppi sanojen "perkele ja söpö" lisäksi sanat "pupu, porkkana, parsakaali" ja oli siihen todella tyytyväinen - "perkele, söpö pupu" on nimittäin jo melkein kokonainen lause. Kaverini väittää, että olen luonut hirviön.:P

Illan pimetessä oltiin soihtukulkueessa sateesta huolimatta - täytyy sanoa että siihen myräkkään en olisi lähtenyt, ellei pieni mieheni olisi ollut täällä. Hauskaa oli, että hän tapasi jonkun tuttunsa kulkueessa. Soihdut paloivat tällä kertaa (vrt. edellisten vuosien blogimerkintöihin) ja käytiin heiluttamassa Tarjalle ja Penalle.
Kulkueen jälkeen ylioppilaslakistani olisi voinut puristaa vettä ja nahkaiset hanskani olivat läpimärät. Kovin edustavana kiirehdittiin vaihtamaan vaatteet osakunnalle ja juhlat alkoivat. Oli ihan hauskaa, mutta kovin erilaista kuin oman osakuntani sitseillä. Tällä kertaa lähdettiin pois jo aika aikaisin (klo 2), väsy alkoi painaa edellisen yön unettomuuden takia. Ja jee, tällä kertaa sain tuliaisiksi lempparikarkkejani, suklaata ja kamatahvelia, elikkäs suklaata, jota on jatkettu talkkunalla... Eilen saatoin hänet satamaan ja lähdin vielä P:n ja H:n kanssa Magneettiin oluelle ja sieltä P:lle tequilalle ja katsomaan Meksikon kuvia. Oli hauskaa, tajuttiin, että todella moni yhteisistä muistoistamme liittyy siihen, että P lainaa meiltä jotain! :D Hänen tyttöystävänsä tulee keskiviikkona - tosi hauskaa nähdä pitkästä aikaa!


Oumajkaad. Koetan epätoivoisesti lukea tenttiin - liikaa lukemista ja liian vähän aikaa. Kaverillani olisi tänään pikkujoulut, mutta taidan tällä kertaa jättää väliin. Tiedän, että olen tylsä, mutta nyt ehkä priorisoin.
Taustalla soi superhitti Smilerssilta,
Annika. Kuunnelkaa tekin http://www.lastfm.es/music/Smilers/_/Annika