Elokuun alkuja teille kaikille. Tai puolessa välissähän sitä jo taidetaan olla, on mennyt nopsaa tämä kuukausi, mullon ollut loma. Oltiin Nooran ja Annuskan kanssa tervehenkisesti retkeilemässä (oi-meitä-erähenkisiä-korvessa), mikä oli todella rentouttavaa. Lisäks oon oleillut kotona ja käynyt Pitskun luona monesti. Yks päivä oltiin retkellä juomassa kaakaota ja se kertoili mulle juttuja Nykäsen Matista ja Mairesta (=Mervi). Huomaako edes että posti tuo kerran viikossa seiska-lehden kyseiseen talouteen...:) Ja Nooran ja Annuskan lisäks oon nähnyt mm. Mummin, Jaanan ja Sannan mikä oli tosi kivaa. Sannan kanssa käytiin Tampereella shoppaamassa. Rakastuin yksiin kenkiin, PAKKOhan ne oli saada ja myös testattiin väite, että naisten kannattaisi käydä vaateostoksilla pikkutuubassa, ahdistaisi vähän vähempi omat makkarat sovituskopissa - ja kieltämättä, olihan se ehkä vähän rennompaa, enkä vielä ainakaan ole kerennyt katua yhtään ostostani...:)

Eilen oli Pertun läksiäiset, snif. Ei kyllä itkettänyt, mutta keskiviikkona ehkä saattaa itkettää. Pilleet oli ehkä omituisimmat joissa olen ollut ikinä (toisaalta myös todella hauskat) ja joskus puoli kahden aikaan olin jo varma että kello on vähintään neljä. Se että stereoiden kaiuttimet hajosivat myös joskus ennen kahta oli ehkä jälkikäteen ajateltuna onni (ainakin naapureille). Ja vara-Perttu paljastui vähintään yhtä kaoottiseksi tyypiksi kuin tämä oikea, että onnea vaan ensi vuodelle. Ja se että heräsin tänä aamuna kello kuusi siihen, että oven takana paukutti kaksi ilkialastonta ystävääni oli myös hirveän kiva herätys, varsinkin kun he tekivät sen puoliltapäivin uudestaan. Hyvää huomenta Suomi. Finland 12 points. Eilisiltaisilla pullotuloilla ruokittiin tänään kolme ihmistä, omavastuu lounaasta jäi 66 senttiin. Auts.

Katottiin äsken Lost in Traslation Heidin kanssa ja oli muuten hyvä leffa! Suosittelen. Katsojat oli vaan vähän hömelöt, en ymmärrä yhtään miksi.