Snif 1:

Kurjaa, nenä vuotaa yhä ja yskittää. Puolitoista viikkoa tätä jo takana, ja tänä aamuna oli ekan kerran TODELLA sairas olo, nukuinkin sitten yli 12 tuntia kun oli niin paha olo. On tämäkin tapa viettää väliviikko, mutta oikeasti oli tarkoitus saada jotain tehtyäkin tällä viikolla...:( Nyt sitten olen pystyssä ibuprofeiinin voimin... Kohta täytyy lähteä juokseen laitokselle ja kaupunkiin, täytyy käydä ostaan yksi Kotitalouden oppikirja, kun niitä saa tällä viikolla vähän halvemmalla. Ensi viikolla alkaa sitten kuukauden harjoittelu, jeah. Ja ruotsiin lähdetään parin viikon päästä, kivaa :)

Snif 2:

Mielialakin on vähän snif. Viikonloppu oli tosi hauska ja ikävä alkoi jo satamassa - tahtoisin olla jossain kaukana muualla...:( Alkuviikko on mennyt lamaannuksesta toipuessa. Uskomatonta, että tuo ihminen on olemassa, en tajua kyllä lainkaan miksi hän pitää minusta niin paljon, tämä on ihan uutta minulle. Kerrankin ei tarvitse yrittää olla mitään mitä en ole, ei tarvitse olla vaikeana. Ja pidän minäkin hänestä paljon. Silti tämä tuli hieman yllättäin, kun ollaan tunnettu jo jonkin aikaa. Katsellaan rauhassa mihin tämä kuljettaa... Ja snif, ihan kuin välimatka ei olisi tarpeeksi pitkä, niin aikataulutkin on ihan päällekkäin... eilen kalenteria selatessa tajuttiin, että nähdään sitten ehkä vappuna, elämä ei ole reilua. Tahtoisin jakautua pieniksi paloiksi ja olla ainakin kahdessa paikkaa yhtäaikaa...


I want to do whatever common people do, I want to sleep with a common people, I want to sleep with a common people like you...I want to live with a common people, I want to live with a common people like you.