Haukotus. Ihan kamala viime yö. "Liskojen yö", kuten kaverini sanoisi. Pyörin neljä tuntia ilman unta, kamalasti energiaa ja silmät ei pysyneet kiinni milläään. Tuli siinä sitten tutuksi yöchattien juontajat ja mtv-nordic, voi luoja mitä porukkaa. Tarvitseeko olla tyhjäpää päästäkseen sinne chattiin töihin?! Edelleenkään en ymmärrä myöskään sitä, kuka sinne niitä viestejä lähettää!! Sitten kun viimein neljältä nukahdin, tiesin herääväni ysiltä pesemään pyykkiä. Että nyt seisoo silmät päässä, pitäisi kai keittää kahveet.

Eilen oli koulussa meidän kurssin yhteinen jouluateria (öyh). Parhaiten kai kuvaan sitä sanomalla, että mä en ole ikinä nähnyt niin paljon ruokaa kerralla ja että alkuruokapöydän jälkeen olin valmis vyörymään ulos salista (jäljellä väliruoka, pääruoka ja jälkiruoka). Mutta mukavaa oli, kun oltiin koko vuosikurssin kanssa tehty ruoat ja syötiin yhdessä kauniisti koristellussa ruokasalissa kynttilöiden ja joululaulujen keskellä. Pakko tehdä itsekin jouluksi sellaista punasipulihilloketta tai sitä punaviinikastiketta, naminami. Ja höh, meidän vuosikurssin ainut me-miehet-kerhon-edustaja on hakenut lentäjäkouluun. Naurettiin, että meidän vuosikurssin lentoemännän kanssa he voivat sitten yhdessä alkaa vetää "lentävät kokit"- tai "kokit ilman rajoja"-tv-showta. Mahtava idea, jonkun tv-tuottajan kannattaisi ottaa yhteyttä...:D Mä olisin ainakin ihan fani, aina se Sara La Fountainin voittaisi! (Olenko kertonut köksänopejen keskellä kytevästä anti-sara liikkeestä?! En varmaan...:) Ollaan mietitty jopa sellaisten "köksänopet against sara" paitojen painattamista...)

Olisikohan ne pyykit jo käristyneet siellä kuivausrummussa...?! Taidanpa mennä katsomaan ja lähteä pikkuhiljaa kohti Casaa siivoilemaan viimeistä kertaa ikinä. Jeejee. Pitäisi löytää vielä yksi joululahja, jos kävisi iltapäivällä vaikka Tuomaan markkinoilla Espalla. Se kuuluu jouluun...

Sanna, juu, mieluusti näen sinut. Ensi viikolla käy hyvin tiistain jälkeen.