Hooh, kamala kun unettaa. Juon kahvia ja syön ruisleipää ja pohdin, että pitäisi lähteä kohta tuonne Pasilan Akava-talolle koulutukseen ja pitäisi meikatakin vielä, blääh. Ei millään jaksaisi. Mielelläni menisin luennot kuuntelemaan, mutta ne ryhmätyöt sitten, ei, tänään en jaksaisi olla sosiaalinen. Perttu kävi äsken silittämässä paidan, kun sillä on työpaikkahaastattelu ja lähinnä vaan murahtelin. Toivoisin olevani parempi ystävä. Masentavaa. Ja eilen sanottiin uutisissa, että Suomi on Euroopan onnela. Hah. Jos otetaan huomioon, että joka viides (jos oikein muistan) opiskelija on masentunut, niin aika mielenkiintoinen tutkimustulos. Terveellä pohjalla on tämän maan tulevaisuus, kyllä ja juu.

Tultiin siihen tulokseen, että suomalaiset on vaan kilttejä eikä uskalla valittaa, vaikka niitä kuinka masentaisi. Joten mä kyllä kannan korteni kekoon ja valitan antaumuksella, olen ollut pari päivää vähän maassa. Vuosijuhlamasennus vaivasi taas eilen, alan tajuta että ne bileet on jo vajaan kuukauden päästä ja saan ihmeellisiä, kettuilevia neuvoja ihmisiltä, joita en ole ikinä edes nähnyt... Ylipäätään eilen tuntui taas siltä, että ne kaksi harmaata aivosolua leijaili jossain aivan eri puolilla päätä ja eivät vaan kohdanneet vaikka kuinka yritin. Ja ensi viikolla tentti, johon en ole lukenut vielä yhtään. Luulenpa, että siirrän sen huhtikuulle.

Mä kaipaan siis piristystä.

Kävin muuten eilen Stockalla levyostoksilla. Ostin 4 levyä viidellä kybällä. Joo, onhan tuo 50€ paljon, mutta on ne hyviä levyjäkin...:) Stellaa, the Arkia, Aknestikkiä ja PMMP:tä....

"...nyt erillään me mietitään, miksi toisiamme niin kovasti taas pelätään, yksinään kai herätään, hetki kulje kanssani, voisin kaiken nähdä kirkkaammin, kirjoitan rivit uudelleen, raskasta on hengittää..."