Todellakin on harmaata. Minä tahdon lunta!!! En jotenkin lainkaan sisäistä, että on jo joulukuu, en edes muista avata joulukalenterin luukkuja, huolestuttavaa!

Tämän päivän sana on Pitäisi. Pitäisi siivota, pitäisi tehdä koulujuttuja ihan kauhiasti, pitäisi siivota, pitäisi käydä kaupassa, pitäisi mennä kaverin nimpparikemuille... Voi olla etten ihan kaikkea ehdi, mutta jos aloittaisi vaikka kouluhommista.

Tämä viikko on ollut vähän hassu ja skumpan- sekä glögintäyteinen...:) Tiistaina oli osakunnalla "itsenäinen teeilta" skumpan ja Suomi-tietovisan kera. Oli kivaa (opin että leppäkertun keskipituus on 7mm)! Keskiviikkona eli itsenäisyyspäivänä olin sankarihautausmaalla ja soihtukulkueessa osakunnan lippuairuena eli töröttämässä ja "suojelemassa lippua". Heh. Pitää siis heittäytyä eteen jos joku aikoo sytyttää lipun palamaan tai jos lipunkantaja kompastuu, niin silloin pitää estää lippua koskemasta maahan. Snif, minun takki on steariinissa! Tottakai sen jälkeen mentiin osakunnalle sekä glögille että skumpalle katsomaan linnanjuhlia...;) Täytyy sanoa, että oli tosi kaunista siellä hautausmaalla, kynttilämeri ympärillä. Ja tuomiokirkon portailta myös kelpasi katsella! Lunta vaan kaipasi. Ja hassua oli sekin, että tunnisti jo ihmisiä - paikalla oli siis pääkaupunkiseudun ylioppilaita kaikista korkeakouluista. Juho kiusasi, että taidan tunnistaa jokaisen teekkarin, mutta ei se niin mene! Tunnistin niitä vain kuusi ja kolme osakunnalta, mutta niitä ei lasketa, hah.

Ja sitten torstaina oli pikkujoulut Salliksella, joissa skumppa alkoi jo pursuta korvista. Glögistä puhumattakaan. Sallis lähtee ensi kevääksi Belgiaan ja kutsui käymään, olisihan se aika ihanaa!!! Glögin yliannostuksesta huolimatta eilen Ylioppilaskunnan laulajien joulukonsertin jälkeen tulin kotiin ja lämmitin itselleni glögiä, sairasta. Konsertti oli Johanneksenkirkossa ja joka vuosi siitä leviää samanlainen joulumieli, ihana, pidin paljon!! Ja ooh, tänä vuonna tunnistin jo neljä laulajaa kuorosta :) Lisääntyyköhän nämä joka vuosi? Parasta oli konsertin loppu, jossa kuoro levittäytyy kirkon käytäville, yleisön sekaan laulamaan viimeiset laulut -  se että ääni tulee joka puolelta ympäriltä, lähes korvan juuresta, on mahtavaa. Laulu ympäröi ja kaikuu kauniisti.

Tänään pitäisi vielä raahautua Tapanilaan Annan nimpparikemuihin/suomimusiikkipirskeisiin, kuulemma tulossa Aikuinen nainen ja Sata salamaa - odotan innolla!

"Joskus täytyy kulkea miljoonia kilometrejä, tunnustella satoja käsiä;
 ennenkuin ennalta odottamatta löytää ne oikeat, jotka muotoiltiin sinun käsiäsi ajatellen."
[Niitä ei ole siis vielä löytynyt, mutta tähän ajatukseen taidan turvata ;)]