Töitä, töitä. Eipä ihmeempiä ole ehtinyt tapahtua, opiskelut loppui ja työt on alkaneet, aika tohinalla oikeastaan. Kamala väsy vaan painaa jalkaa välillä, mitenkähän tästä kesästä selviää...? Onneksi työkaverit on ihanaisia ja pomokin ihmeen mukava verrattuna viime kesään... Tämä päivä alkoi ihanan kaoottisesti, pullakone hajosi, pullataikinasta unohtui sokeri (miten siinä VOI käydä niin?), piirakka tippui lattialle, mun jalkaan tuli reikä, työkaverin tytär pulahti mereen vaatteet päällä ja talitiainen eksyi keittiöön... Melkein itketti. Tai nauratti pullapitkosta lausutut kommentit tyyliin "ei sille mitään mahda, toiset vaan syntyy rumemmiksi". Oli kiva, kun päivä meni lopulta hyvin ja rauhassa, ristiäisvieraat oli tyytyväisiä ja saatiin siivottua ja puunattua... Valitettava tosiasia on vaan, että kauheasti ruokittavia ja pieni keittiö on huono yhdistelmä, kaaos on valmis hetkessä. Ensi yötä ei onneksi tarvii enää valvoa ressaten siivottomuudesta, ihana...:) Ja olihan se ihana mennä aamulla keittiöön, kun siellä odotti pöydällä kukkapuska keittiöntytöille meidän eiliseltä yo-tytöltä kiitokseksi. Herttaista.

Mun naapuriin muuttaa joku kolinasta päätellen. Mukava ajankohta näin illalla...

Työpäivistä ei enempää. Tän viikon vapaapäivät meni ihan mukavasti, shoppailtiin Heidin kanssa yksi päivä ja satuin näkemään Lauraa pitkästä aikaa. Myös Sannaan törmäsin, kun oltiin kattoon Lordia (huoh, voi niitä lapsukaisia), mutta se taisi olla viime viikkoa se. Ja Empulla oltiin yksi ilta grillaileen, oli kivaa. Ei saatu grilliä päälle yhdeksän kotitalousope-opiskelijan voimin vaan tarvittiin naapurin mies kertoon meille, että kaasu on loppu. Noloa, hieman... Ja hei, Maiju-kaverin pitäis muuttaa Helsinkiin tässä lähiaikoina, hassua! Ja Perttu lähtee kesän lopussa Meksikoon, höh, ikävä tulee. Tai tulee ikävä sohvalla löhöilyä ja huonojen leffojen katsomista. Hah, sitäkin tuli tehtyä tässä menneenä päivänä. Tosi hienoa silti, että se uskaltaa lähteä. Mutta oikeasti tällä hetkellä elämää on aika minimaalisen vähän. Hah, hoidin muuten eilen vauvakuumetta ostamalla Stokkalta 4 euron marsipaanivauvan. (En kuitenkaan syönyt sitä.) Tänään sitten, kun katselin työkaverin lapsukaista ja ajattelin, että marsipaanivauva on ihan hyvä valinta, vielä piiitkän aikaa. Sitten voi ehkä ostaa koiran. Tai uskoa ihmeisiin, tänään oli nimittäin helluntaikin ja kaikkee...;)

Tällä viikolla on satanut ja päässä soinut tämä piisi... sekä töissä soiva Katri Helena jukeboxi, hrr.
"...anna tuulen puhdistaa, nostaa helmoja, heittää hiukset sekaisin, kevätmyrskyn kastella, mekko liimata kiinni vartaloosi, olet kaunis, ja maailma on sun. nosta kasvot ylös sateeseen ja katso lintujen lentoa, ne ei kylvä, ei ne satoa korjaa, mut niillon tarpeeks kaikkea..."