Pronssisoturin siirrosta lahden toisella puolella syntyneitä mellakoita on tullut seurattua pari päivää aika intensiivisesti. Olihan kuohunta arvattavaa, koska kansa on niin jakautunut, mutta ei tämä ainakaan kansaa yhdistä. Jotenkin vaan tosi outoa, koska Tallinna on niin lähellä - toisaalta myös Venäjän reaktio tapaukseen on ollut aika mielenkiintoinen. Virolainen kaverini sanoi, että hänenkin mielestään patsaan siirto on oikea ratkaisu, mutta se olisi pitänyt siirtää ilman tällaista väkivaltaa. Miten se olisi tehty? Se onkin hyvä kysymys. Noh, Tartossa kuulemma on rauhaisaa, joten huominen taktiikka on siirtyä satamasta bussijaamiin kaupan kautta mahd.pikaisesti. Äiti on ottanut jo muutaman kriisipuhelun ja siunannut lopulta matkamme, kiitosta vaan ;) Tartossa odottaa folk-metallibändi Metsatöllin keikka, jee... ja ennenkaikkea kamuja :D Pääsen kotimajoitukseen vanhuudenhöperön ummikkoeestinkielisen äitykän nurkkiin, hehee :D Taktiikkani on hymyillä leveästi läpi koko viikonlopun :D

Eilen oli Conduksen vuosijuhla Suokissa, minulla ei ehkä ole siitä mitään sanottavaa. Paremmissakin bileissä on oltu. No okei, paikkana se oli tosi kaunis, mutta mukulakivet korkkareiden alla koko saaren alueella... aijai. Paketoin jalkani tänä aamuna. Poistulomatka oli kiva, harvoin Suokin lautalla tulee oltua yöllä. Kaupungin valot mereltä ja silleen... Jatkot oli ihan kivassa paikassa, jossa musiikkikin oli ihan jees. Törmäsin tuttuun poitsuun, joka piti jotain kuulustelua aiheesta "miksi-ette-tapaile-sen-pojan -kaa-kun-te-olisitte-niin-hyvä-pari-mä-luulin-jo-jossain-välissä-että-te-tapailette." -jne. Jooh. Tiedä häntä, en jaksanut edes yrittää selittää muutamia väärinkäsitysten vuorta ja mutkaa tässä matkan varrella. Hohhoijaa.

Nyt täytynee alkaa pyykätä ja pakkailla.

Riemukasta ja kuplajuomallista vappua!

"On siis kevät kuljen hakaniemen rantaan, tuuli ei tuule, mutta sade kyllä jaksaa, kevät, pystynkö mitään enää antaa, konkurssin koin, en haluu enää maksaa, kevät, kuljen hakaniemen rantaan, sydän ei tunne, mutta jalat vielä kantaa, kevät, tosiaan ihmistä pelkään."